Pratite nas

Info

Kritično 2. novembra: ŠTA AKO ASTEROID POGODITI ZEMLJU?

Published

on

Ova godina svakako nije bila baš dobra. U stvari, većina ljudi bi je radije zaboravilo. Pandemija, nemiri, protesti, požari… Sada i asteroid ide prema nama, ali, naučnici kažu da nema mjesta za paniku.

Samo nam je asteroid falio. Neki bi možda rekli i da je svemirski kamen neki znak sa neba, imajući u vidu da će do nas stići dan uoči održavanja predsjedničkih izbora u SAD.

Objekat 2018VP1 približiće se Zemlji 2. novembra, navodi Nasa, koja ga prati već dvije godine. Proći će veoma blizu, tačnije na 4.994 kilometra razdaljine. Postoji i veoma mala šansa od 0,41 odsto da će pogoditi našu planetu.

Asteroid koji nam se približava je veoma mali – oko dva metra u prečniku, tako da čak i ako uđe u Zemljinu atmosferu, ne postoje nikakve šanse da dospije do tla.

Primjera radi, asteroid koji je istrijebio dinosauruse bio je najmanje deset kilometara u prečniku i to nakon probijanja atmosfere u kojoj je izgubio nešto mase.
Iz Nase ističu da prema svim posmatranjima do sada, ne postoji razlog za brigu. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending