Pratite nas

Info

Šta ako ste Francuzi: KAKO JE SPLTISKI KONOBAR BATINAMA “NAPLATIO” NEPLAĆENI RAČUN?

Published

on

Izgleda da zapadni gosti koji su došli na Jadran, Hrvatsku smatraju zemljom, u kojoj mogu raditi šta i kako hoće! Kako drugačije objasniti ponašanje grupe turista iz Francuske, koji su u sred Splita, ušli u kafić, popili piće, pa napustili objekat, bez da plate račun.

Pokušali su glumiti mangupe ali, kako u Bosni kažu “hila nije Bogu mila”. Francuzi su, nakon što su se častili na račun kuće, napustili kafić, a da nisu platili piće. Bukvalno su pobjegli, ostavivši dug na teret konobara.

Sudbina je htjela da u toj žurbi zaborave mobitel, kojeg su bili stavili na punjenje. Konobar ga je prisvojio kao zalog za neplaćeni račun, ne sluteći da će se oni vratiti upravo po mobilni.

Kako je uređaj bio na punjenju kod konobara, vratilio su se da ga uzmu, ali konobar nije htio ni da čuje dok ne plate račun. Počele su verbalne rasprave, a onda i fizički obračun.

Francuz je nasrtao, a konobar je jedno vrijeme izbjegavao sukob. Onda su otišli ispred lokala i potukli se. U tom obračunu Francus je izvukao deblji kraj. Splićo ga je u sekundi povalio ko bekana na sred ceste.

Intervenisala je i policija!

Po društvenim mrežama su Francuzi krenuli kampanju protiv Hrvatske, izigravajući žrtve. Uslijedili su komentari: “Sada kada nema Srba ili Bosanaca, na red su došli Francuzi…. Neka ga je malo sredio… Konačno, da nešto Hrvati naplate i Francuzima…. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending