Pratite nas

Info

Grmečka korida 248. put: VALJDA KORIDA NEĆE NA MEDONJU I BIKANA

Published

on

Organizatori tradicionalne Grmečke koride nisu odustali ni ove godine od održavanja tradicionalne manifestacije.

Doduše, na Popovića brdu, ispod Oštre Luke, nije bilo publike, niti narodnog veselja, ali podno Grmeča jeste bilo bikovske borbe. Titulu šampiona odnio je “Medonja”, vlasnika Jovice Štikavca iz Budimlić Japre.

Zapravo, na koridi su se borila samo dva bika. U toj jedinoj borbi, ponovo je bio bolji prošlogodišnji pobjednik “Medonja” od “Bikonje”, vlasnika Milana Galića iz Mrkonjić Grada.

Osmogodišnji Medonja, težak 1.098 kilograma. Do sada je imao petnaestak borbi, ni jednu nije izgubio. Dodijeljen mu je prelazni pehar Koridarskog saveza Republike Srpske.

Uz čestitke šampionu i njegovom vlasniku, ostaje nam da poželimo da korona ne stigne I među hajvane. Valjda s ljudi neće preći na njih ((Naj portal/Foto: Srna)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending