Pratite nas

Info

Snaha spasila svekrvu: NAKON ŠTO JE SIN SAHRANIO ŽIVU MAJKU, PRIJAVILA GA POLICIJI

Published

on

Ovo je dokaz da snahe sve ne mrze svekrva. Naime, supruga 58 – godišnjeg kineskog državljanina po imenu Vang iz sela kraj grada Hebeja, prijavila je policiji svoga muža da je ukopao živu svoju majku po imenu Mav, želeći tako da je ubije.

Vang je ubistvo svoje majke isplanirao do najsitnijih detalja. Kako nije mogao majku da zadavi golim rukama ili da je ubije nečim drugim, odlučio je da je živu sahrani. Jedne večeri je odveo u šetnju, a onda ju je ubacio u auto i otišao s njom do obližnje šume. Tamo je gurnuo u raku koju je prethodno veče iskopao. Potom je majku zatrpao zemljom i vratio se kući.

Kada je došao kući sve je ispričao supruzi, vjerujući da će i njoj biti lakše, jer su se oslobodili njegove majke koja je bila bolesna i često je halucinirala. Ona to nije mogla da podnese, preko noći joj se zgadio muškarac koji je u stanju da ubije svoju rođenu majku.

Ujutro je sve prijavila policiji. Na mjestu zločina su otkrili da Vangova majka i dalje diše. Spasili su je i odveli u bolnicu. Ostaje prava misterija kako je preživjela noć zakopana u raki. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending