Pratite nas

Info

Vrijeme: MOGUĆE OLUJNE NEPOGODE, KAO ŠTO SU BILE JUČE U CAZINU!

Published

on

Meteorolozi i za danas najavljuju umjereno do pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 14 do 19, a dnevna od 24 do 33°C.

U pojedinim područjima moguće je olujno nevrijeme, praćeno kišom, gradom i grmljavinom.

U četvrtak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, a dnevna od 27 do 33°C.

U petak sunčano uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 15 do 20, a dnevna od 28 do 34°C.

U subotu sunčano uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 16 do 21, a dnevna od 30 do 36°C.

Od petka se očekuje nova promjena vremena i padavine u većem dijelu Bosne.

Ova fotografija nastala je juče u Cazinu, gdje je mnoga naselja zahvatila zahvatila poplava. Zabilježena je i materijalna šteta. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending