Pratite nas

Info

Smrt na cesti: KOD MRKONJIĆ GRADA ŽIVOT IZGUBILI POFESOR EMIR TEMINOVIĆ, TE NJEGOVA SUPRUGA I KĆERKA

Published

on

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Čađavica, od Mrkonjić Grada, živote su izgubili Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromjesečna beba.

Prema saznanjima vozilo “reno” za čijim volanom je bio Emir iznenada je prešlo u suprotnu traku i direktno podletilo pod kamion preduzeća “Mrkonjić puteva”, Emir je vozio iz pravca Ključa prema Mrkonjiću i bez preticanja samo iz nepoznatih razloga skrenuo je u drugu traku.

Očevici nesreće kažu da je sudar bio stravičan i na licu mjesta su poginuli vozač renoa, njegova supruga, a bebi od četiri mjseca pokušali su pomoći u Mrkonjić Gradu, ali je nažalost podlegla.

“Navodno je beba bila živa kada je došla služba hitne pomoći, ali je umrla na putu za bolnicu”, kažu porteseni očevici.

Ovu tragediju kako kažu, vidio je otac nastradale žene koji je autom išao iza njih. Bio je, kažu, par vozila iza njih.

Rođaci nastradalih ispričali su da su Ramajana i njen muž bili u Ključu gdje su inače do nedavno živjeli, ali su se zbopg Emirovog posla nedavno preselili u Sarajevo, jer oboje dobioli poslove u glavnom gradu BiH.

Emir Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu, a supruga je ljekar. Kako kažu rođaci, sutra je nastradali Emir trebalo da proslavi rođendan, pa su se uputili u Sarajevo. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending