Pratite nas

Info

Hrabra Zeničanka: NAPADAČA UDARILA GLAVOM U GLAVU!

Published

on

Iako je zenička policija, potpomognuta inspektorima, u kratkom vremenskom period pronašla razbojnika i napadača na djevojku koja je ni kriva, ni dužna doživjela šok, ostaje bolno saznanje da je na ulicama ovog grada život uistinu nesiguran. I ne samo u Zenici, nego u svim većim mjestima.

Naime, minule noći u zenićkom naselju Sejmen, nepoznati muškarac napao je nožem jednu Zeničanku. Tom prilikom oteo joj je mobitel i s vrata skinuo lančić.

Kako je ispričala policajcima, nesretna djevojka je izvadila telefon da pozove majku jer nije imala ključeve.

“Prišao je i počeo da mi otima telefon. Nisam imala izbora, počela sam se braniti, uspjela sam čak i da ga udarim u glavu. Spao mu je kačket. Imao je nož u ruci, ali nisam odustajala. Međutim, uspio je da mi otme mobitel i da mi strgne lančić s vrata”, ispričala je ona.

Osim policije, u potjeru za napadačem uključili su se i prolaznici, sugrađani. Na licu mjesta ostala je i torba napadača, a po tvrdnjama policije, nakon pronalaska razbojnika, radi se o osobi od ranije poznatoj policiji. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending