Pratite nas

Info

Vjenčanje na granici: SVAKO IZ SVOJE ZEMLJE IZGOVARAO “DA”

Published

on

Norveška mlada i švedski mladoženja svoje zavjete su prije nekoliko dana izmijenili na ceremoniji održanoj na granici između dvije zemlje, odvojeni tek bijelom vrpcom. Svako se fizički nalazio u svojoj državi, pridržavajući se mjera o suzbijanju širenja virusa korona.

Par je za BBC kazao da više nisu mogli čekati odluku o ukidanju ograničenja, a zanimljivo je i to da je mlada ideju o takvom vjenčanju iznijela u šali.

“Nismo željeli mijenjati ranije zakazani datum… Željeli smo se vjenčati”, rekli su.

S obzirom na to da je Švedska imala puno opušteniji pristup u borbi protiv virusa korona u odnosu na ostale evropske države, susjedne zemlje poput Norveške nisu je stavile na popis zemalja u koje se smije putovati.

Stoga je par odlučio da zavjete razmijeni u šumi u jugoistočnoj norveškoj regiji Holebek, na granici sa Švedskom. Mladenci su stajali na suprotnim stranama, odvojeni tek satenskom bijelom vrpcom.
Mlada Camilla Oyjord je ispričala da je prijedlog o takvom vjenčanju iznijela u šali, ali da su prijatelji i članovi porodica zamisao prihvatili s oduševljenjem.

Mladoženja Alexander Clern novinarima je kazao kako ni on ni njegova izabranica nisu očekivali da će bilo ko od bliskih prijatelja prisustvovati svečanosti, s obzirom na to da put do odabranog mjesta vodi dugačkom šumskom stazom. Na kraju su oboje bili oduševljeni brojem gostiju na svojoj “šumskoj” ceremoniji sklapanja braka.

Među nezvanim gostima bila su i dvojica policajaca. Oni su vodili računa o tome da niko ne pređe granicu.

“Policajci su nas ljubazno upitali mogu li i oni prisustvovati obredu. Naravno da smo na to pristali”, kazali su mladenci, prenosi Index.hr.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending