Pratite nas

Parapsihologija

PREDMETI koji prizivaju sreću i obilje u Vaš dom: Jabuke za prijatelje, slika zmaja za bolji posao

Published

on

Svakodnevno vidite i dotičete razne stvari, čija energija zajedno s onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda! S pravim znanjem, vi imate moć da u svom domu i životu stvorite uvjete za neometano strujanje podržavajuće životne energije, a samim tim ćete osigurati sigurnost i blagostanje. Kako izvući i maksimum dobrih energetskih vibracija? Evo par zanimljivih detalja koji vam mogu pomoći.

 

Prvo, bilo bi dobro generalno očistiti i spremiti kuću ili stan. Ali kako, osim čistoće i urednosti, izvući i maksimum dobrih energetskih vibracija? Evo par zanimljivih detalja koji vam mogu pomoći.

S lijeva na desno

Prvi savjet je radove uvijek započeti s lijeve strane na desno. Pretrpan prostor stvara probleme u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni previše prazan nije dobar. Uvijek treba prostor harmonizirati, jer vaš dom ste vi.

Ako imate osjećaj da vas prostor “tjera”, to znači da ga morate oplemeniti, razveseliti postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak. Prostor treba probuditi želju u nama da se vratimo u njega.

Previše zemljanih boja u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti.

U stanu držite svjetiljke od soli, odlične su himalajske lampe i svijećnjaci.

Himalajska sol se koristi kod glavobolje i migrene, jača koncentraciju, potiče kvalitetne odnose. Sol se drži u posudi na podu, a može se i prosuti u kutove prostorije.

Krupna morska sol skuplja negativnu energiju. Može se držati u stambenom ili radnom prostoru. U staklenu teglu ili posudu staviti krupnu morsku sol i vodu. Ostaviti da stoji.

Gong i vjetrene zvončiće držati pored ulaznih vrata. Pomoću njih aktivirati nebeske zvukove.

Jabuke držati na tanjuru ako želite nova prijateljstva.

Simbol ili sliku zmaja feng shui drži za gospodara istoka kuće. Pomaže za prilike u karijeri. Ne bi trebao biti u spavaćoj sobi.

Stakleni zidovi i uopće velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva umor.

Slika starog čovjeka privlači dugovječnost.

Slika vodopada priziva uspješnu karijeru.

Slika feniksa

Slike s vatrenim bojama pomažu da se potiče ugled.

Slike mladog, zelenog drveta pomaže da se stvori obilje.

Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu.

Bilo bi odlično u domu imati sliku duge. Ona uvijek usrećuje ljude i njenih sedam predivnih boja znače čaroliju, novi, ljepši život. (Najportal)

Parapsihologija

Nadarena Azira predviđa: I LEPOJ BRENI ŠESTA KAŠIKA POKAZUJE RAZVOD BRAKA

Published

on

Lepa Brena u Sarajevu

Regionalna zvijezda Lepa Brena ovih dana boravi u Sarajevu, gdje vrši posljednje pripreme za predstojeće spektakle u sarajevskoj Zetri. Ovih dana se družila sa sarajevskom rajom, pa je “uhvaćena” kako šopnguje u tržnom cetru, da bi navečer uživala u jednom sarajevskom restoranu.

A kako je zavladala epidemija razvoda dugogodišnjih brakova na estradnoj sceni, mnogi su se zabrinuli za opstanak braka Lepe Brene.

Nadarena Azira uči istiharu putem tespiha i pomaže ljudima: HOĆE LI BITI HAJR ILI ŠER

Prisjetili smo se predviđanja nadarene Azire koja joj je svojevremeno “vidjela” razvod braka.

Što se tiče Fahrete Jahić – Lepe Brene kašike joj pokazuju sitne zdravstvene probleme, ali bolnicu ne vidim.

– Mimo pjevanja, treća i četvrta kašika Breni pokazuju dva posla kojima će se baviti. No, kroz ove poslove će imati velikih problema pa bi najbolje bilo da ih i izbjegne. Šesta kašika joj pokazuje razvod braka pa neka se potrudi da do ovoga ne dođe. Ona ima prefinjen karakter koji u svemu traži ravnotežu, a ima izražen smisao za estetiku i uvijek lijepo i elegantno djeluje i zbog toga je privlačna.

Nadarena Azira

Nadarena Azira

– Ljubav, brak i djeca joj su najdragocjeniji i ima urođenu ljepotu i finoću ponašanja. Odličan je diplomata i rado je prihvaćena i viđena. Duboko je emotivna i koga voli kompletnu sebe daje. Sklona je finim stvarima i pojavama, ponašanju i izražavanju. Ima jako lijepo tijelo i puno fizičke energije. Tvrdoglava je, idealista i principijelna. Ona dobro zna šta traži od života i zbog svoje ambicije upornosti to i dobiva. Ima mnogo talenta za pjesmu, ples, glumu i živahna je, maštovita, šarmantna. Pretjerano je kritična, velikodušna, temperamentna, brza, samostalna i ne voli ničije savjete – kazala je svojevremeno nadarena Azira o Lepoj Breni. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending