Pratite nas

Parapsihologija

Poznati iluzionist Uri Geller tvrdi: Vanzemaljci će nas spasiti od ruskih nuklearnih bombi

Published

on

Ekscentrični savijač kašika Uri Geller kaže da bi naši vanzemaljski posjetioci mogli spriječiti Treći svjetski rat s Putinovom Rusijom pokretanjem vlastite verzije cyber napada ukoliko lider Rusije pokuša lansirati nuklearne bombe

Uri Geller smatra da će vanzemaljci zaustaviti Vladimira Putina ako pokuša ispaliti svoje nuklearno oružje, a to će postiči koristeći svoju naprednu tehnologiju.

Jedan klik

– Jednim klikom na dugme možemo zaustaviti saobraćaj na mostu Golden Gate u San Francisku i možemo blokirati radarske sisteme.

– Danas možemo sve sa kompjuterima, a možete zamisliti šta vanzemaljci mogu da urade – rekao je 75-godišnji Geller.

 Dolaze u miru za pet godina

Uri misli da bi nas vanzemaljci mogli posjetiti u narednih pet godina- i da će doći u miru.

On predviđa da će sletjeti na kultnu lokaciju poput misterioznog Uskršnjeg ostrva ili među piramidama.

– Ako se vanzemaljska civilizacija spusti ovdje, to neće biti invazija. Biće prijateljski. Da su bili neprijateljski neraspoloženi prema nama, odavno bismo bili uništeni – nastavio je Uri.

Geller tvrdi da je CIA testirala njegove misteriozne moći u Nacionalnoj laboratoriji Lawrence Livemore u Kaliforniji, gdje su provedena istraživanja nuklearnog oružja. I kaže da su ga Amerikanci pozvali kada su trebali da Rusi potpišu Ugovor o smanjenju nuklearnog naoružanja 1991. godine.

Tvrdi i da je iskoristio snagu svog uma da ubijedi jednog ruskog potpisnika da stavi pero na papir.

 Veze sa CIA-om i nacističkim naučnikom

  • Vanzemaljci nam neće dozvoliti da uđemo u nuklearni rat. Mislim da ne bi morali da slete zbog toga – da spriječe Putina da pritisne dugme.
  • Postoji mnogo drugih načina. Pogledajte cyber napade danas, pogledajte špijunažu danas.
  • Vjerujem da postoji nekoliko vanzemaljskih inteligencija koje nas prate. Neki dolaze sa potpuno različitih mjesta u svemiru.
  • Govorimo o tako sofisticiranom znanju koje ne možemo shvatiti – smatra Uri.

Geller kaže da je prvi susret treće vrste imao kada je imao pet godina, a ubrzo nakon toga je otkrio da može aktivirati svoje moći.

Naučnik

I dok je radio sa CIA-om, tvrdi da mu je nacistički naučnik dr. Werhner von Braun pokazao komad NLO-a, pored sobe sa vanzemaljskim leševima.

Njegovi komenatri dolaze samo nekoliko mjeseci nakon što je američki kongres potvrdio postojanje NLO-a na službenom saslušanju.

 

(Najportal)

Parapsihologija

Nadarena Azira predviđa: I LEPOJ BRENI ŠESTA KAŠIKA POKAZUJE RAZVOD BRAKA

Published

on

Lepa Brena u Sarajevu

Regionalna zvijezda Lepa Brena ovih dana boravi u Sarajevu, gdje vrši posljednje pripreme za predstojeće spektakle u sarajevskoj Zetri. Ovih dana se družila sa sarajevskom rajom, pa je “uhvaćena” kako šopnguje u tržnom cetru, da bi navečer uživala u jednom sarajevskom restoranu.

A kako je zavladala epidemija razvoda dugogodišnjih brakova na estradnoj sceni, mnogi su se zabrinuli za opstanak braka Lepe Brene.

Nadarena Azira uči istiharu putem tespiha i pomaže ljudima: HOĆE LI BITI HAJR ILI ŠER

Prisjetili smo se predviđanja nadarene Azire koja joj je svojevremeno “vidjela” razvod braka.

Što se tiče Fahrete Jahić – Lepe Brene kašike joj pokazuju sitne zdravstvene probleme, ali bolnicu ne vidim.

– Mimo pjevanja, treća i četvrta kašika Breni pokazuju dva posla kojima će se baviti. No, kroz ove poslove će imati velikih problema pa bi najbolje bilo da ih i izbjegne. Šesta kašika joj pokazuje razvod braka pa neka se potrudi da do ovoga ne dođe. Ona ima prefinjen karakter koji u svemu traži ravnotežu, a ima izražen smisao za estetiku i uvijek lijepo i elegantno djeluje i zbog toga je privlačna.

Nadarena Azira

Nadarena Azira

– Ljubav, brak i djeca joj su najdragocjeniji i ima urođenu ljepotu i finoću ponašanja. Odličan je diplomata i rado je prihvaćena i viđena. Duboko je emotivna i koga voli kompletnu sebe daje. Sklona je finim stvarima i pojavama, ponašanju i izražavanju. Ima jako lijepo tijelo i puno fizičke energije. Tvrdoglava je, idealista i principijelna. Ona dobro zna šta traži od života i zbog svoje ambicije upornosti to i dobiva. Ima mnogo talenta za pjesmu, ples, glumu i živahna je, maštovita, šarmantna. Pretjerano je kritična, velikodušna, temperamentna, brza, samostalna i ne voli ničije savjete – kazala je svojevremeno nadarena Azira o Lepoj Breni. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending