Pratite nas

Parapsihologija

Demi Lovato tvrdi da se susrela s vanzemaljcima: ISTINA SE SKRIVA, ONI SU TU, OKO NAS!

Published

on

Pjevačica Demi Lovato vjeruje kako ima života i izvan Zemlje, štoviše, tvrdi da je jednom prilikom imala susret s izvanzemaljcima. Bilo je to, ako kaže, u američkom nacionalnom parku Joshua Tree.

– Išli smo u pustinju i tamo sam vidjela plavu kuglu. Bila je udaljena tek 15 metara od mene, možda i manje. Lebdjela je iznad zemlje, kao da je od mene držala neku distance – rekla je Lovato u intervjuu za E! News dodavši kako je to bilo prekrasno i nevjerovatno iskustvo.

 Istina je tamo negdje? 

Sve ovo Demi je izgovorila u sklopu promocije svog showa “Unidentified With Demi Lovato”.

– Mislim da se istina o fenomenu NLO-a skriva. Stvarno želim doznati više o tom događaju s plavom kuglom – kaže Demi.

Dodaje i kako to nije njeno prvo iskustvo s “malim zelenima”. U jednom ranijem intervjuu tvrdila je kako je imala “značajno iskustvo” na svoj 28. rođendan.

 “Uspostavila sam kontakt”

– Uspostavila sam kontakt s njima i to je bilo nevjerovatno. Gledala sam u nebo i odjednom se nešto pojavilo. Bila su to svjetla, formirana u znak upitnika na nebu, a potom su nestala. Tada sam odlučila bolje istražiti taj fenomen i o svemu snimiti emisiju – prisjeća se Demi.

Dodaje i kako je tada shvatila da će joj se život promijeniti u duhovnom smislu, a uvjerila se i da, kako kaže, vanzemaljci žive oko nas.

(Najportal)

Parapsihologija

Nadarena Azira predviđa: I LEPOJ BRENI ŠESTA KAŠIKA POKAZUJE RAZVOD BRAKA

Published

on

Lepa Brena u Sarajevu

Regionalna zvijezda Lepa Brena ovih dana boravi u Sarajevu, gdje vrši posljednje pripreme za predstojeće spektakle u sarajevskoj Zetri. Ovih dana se družila sa sarajevskom rajom, pa je “uhvaćena” kako šopnguje u tržnom cetru, da bi navečer uživala u jednom sarajevskom restoranu.

A kako je zavladala epidemija razvoda dugogodišnjih brakova na estradnoj sceni, mnogi su se zabrinuli za opstanak braka Lepe Brene.

Nadarena Azira uči istiharu putem tespiha i pomaže ljudima: HOĆE LI BITI HAJR ILI ŠER

Prisjetili smo se predviđanja nadarene Azire koja joj je svojevremeno “vidjela” razvod braka.

Što se tiče Fahrete Jahić – Lepe Brene kašike joj pokazuju sitne zdravstvene probleme, ali bolnicu ne vidim.

– Mimo pjevanja, treća i četvrta kašika Breni pokazuju dva posla kojima će se baviti. No, kroz ove poslove će imati velikih problema pa bi najbolje bilo da ih i izbjegne. Šesta kašika joj pokazuje razvod braka pa neka se potrudi da do ovoga ne dođe. Ona ima prefinjen karakter koji u svemu traži ravnotežu, a ima izražen smisao za estetiku i uvijek lijepo i elegantno djeluje i zbog toga je privlačna.

Nadarena Azira

Nadarena Azira

– Ljubav, brak i djeca joj su najdragocjeniji i ima urođenu ljepotu i finoću ponašanja. Odličan je diplomata i rado je prihvaćena i viđena. Duboko je emotivna i koga voli kompletnu sebe daje. Sklona je finim stvarima i pojavama, ponašanju i izražavanju. Ima jako lijepo tijelo i puno fizičke energije. Tvrdoglava je, idealista i principijelna. Ona dobro zna šta traži od života i zbog svoje ambicije upornosti to i dobiva. Ima mnogo talenta za pjesmu, ples, glumu i živahna je, maštovita, šarmantna. Pretjerano je kritična, velikodušna, temperamentna, brza, samostalna i ne voli ničije savjete – kazala je svojevremeno nadarena Azira o Lepoj Breni. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending