Pratite nas

Info

Piroman ili nacionalista u Srebrenici: KO JE ZAPALIO AVDI KUĆU, A SABITU TRAKTOR?

Published

on

Na području općine Srebrenica tokom noći i jutros dogodila su se dva požara, a u oba slučaja stradala je imovina povratnika. Najprije je sinoć oko ponoći, u mjestu Dobrak, planuo traktor, vlasništvo Sabita Mandžića, oca sedmero djece i jednog od prvih povratnika u ovaj kraj. Vozilo je u poažru potpuno uništeno.

Drugi požar prijavljen je jutros oko pola 10, u mjestu Liješće, a planula je kuća Avde Ljeskovice, također povratnika i oca troje djece.

Iz PU Zvornik nam je potvrđeno da su požar lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Srebrenica, te da, srećom, niko nije povrijeđen, iako su ukućani bili u kući u vrijeme izbijanja vatre.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending