Pratite nas

Info

Ovo je žena ubica majke u Kozluku: PRIJE DESET GODINA REMZA KOKIĆ JE UBILA MUŽA KRAMPOM, A DANAS MAJKU SJEKIROM!

Published

on

Kozluk je u šoku nakon tragične smrti 82-godišnje starice Namke Kokić. Ona nije dočekala prirodnu smrt, već je stradala od ruke svoje kćerke Remze.

Crna hronika Kozluka počinje ovako: u utorak pred veče, kako saznaje portal “Naj” njih dvije su imale žešću porodičnu raspravu. Remza je, inače, imala “kratak fitilj”, što se smatra posljedicom ratnih trauma, petogodišnje zatvorske kazne, te zdravstvenih tegoba s kojima se nosi zadnjih godina. U toj svađi Remza se dohvatila sjekire, te majci zadala smrtonosne udarce.

Zanimljivo je da je nakon ovog čina, kako saznaje “Naj portal” Remza otišla u policijsku stanicu i sama prijavila ubistvo svoje majke.

Remza već ima jedno ubistvo iza sebe. Prije petnaestak godina je ubila vjenčanog supruga. Bili su na imanju, postavljali novu ogradu. Nastupila je svađa, a ona presavrnula. Tom prilikom, kakako kazuje izvor portala “Naj” muža je udarala krampom sve dok nije izdahnuo.

Za ovo djelo kažnjena je zatvorskom kaznom u trajanju od pet godina. Nakon izdržane kazne vratila se u Kozluk, te nastavila živjeti s majkom. (Naj portal)

POVEZANE VIJESTI

Crna hronika Kozluka: KĆERKA SJEKIROM UBILA MAJKU

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending