Pratite nas

Info

Humanista na sudu: OPTUŽEN DA JE OŠTETIO AUTO I POKUŠAJ OTMICE DJETETA

Published

on

Kada je prolazeći parkingom u Bremenu, nešto prije podneva jedan muškarac čuo uznemireni dječji plač iz vozila, nije se dugo dvoumio. Panično je, u želji da spasi bebu, razbio staklo na tojoti, te izvukao dijete.

Vamni je bila temperature blizu 35 stepeni, a automobile zaključan.

Prolaznik je prvo počeo da doziva pomoć, nadajući se da će da dozove roditelje. Međutim, kako se niko nije pojavio, on je razbio staklo na automobilu i izvukao dijete napolje.

Nekoliko minuta kasnije došao je otac, te je umjesto zahvalnosti počeo napadati. Tvrdio je da je beba čvrsto spavala, a da je on istrčao na nekoliko minuta da nešto završi, te dijete nije htio da budi.

Otac je rekao i da je auto bio djelimično parkiran u hladu, a ustanovljeno je da je parking plaćen 11 minuta prije nego što je pozvana policija.

Vlasnik je protiv prolaznika podnio prijavu i tražio naknadu štete, a policija je po službenoj dužnosti obavijestila centar za socijalni rad zbog sumnje da je riječ o slučaju zanemarivanja maloljetnog djeteta, (Naj portal/ Foto: Ilustracija)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending