Pratite nas

Parapsihologija

ONASA i sveštenik Pol Begli “ratuju” zbog smaka svijeta: ŠTA AKO NAS 1. SEPTEMBRA ZVEKNE SVEMIRSKA STIJENA?

Published

on

Američka svemirska agencija NASA upozorila je da će dva asteroida veličine aviona uskoro proći veoma blizu Zemlje. Isto upozorenje dao je i jedan čovjek koji propovijeda o smaku svijeta.

Značajno poboljšane tehnike detekcije omogućile su astronomima da svjedoče o sve većem broju asteroida koji prolaze pored nas posljednjih godina. Ove sedmice vidjet ćemo dvije gromade kako prolaze pored Zemlje. Obje stijene su primijećene tek poslkednjih dana, podsjećanjući na prijetnju koju još uvijek neotkriveni asteroidi predstavljaju za našu planetu.

Srećom, oba asteroida će proći na sigurnoj udaljenosti većoj od 1,5 miliona kilometara (932.056 milja). Međutim, 1. septembra smo spremni za daleko bliži susret, kada će svemirska stijena od 28 metara, zvanično poznata kao ES4 2011, proći Zemlju na samo trećini udaljenosti između naše planete i Mkeseca.

Posjetilac će proletjeti brzinom od gotovo 30.000 kilometara na sat. NASA ga je označila “potencijalno opasnim asteroidom” zbog mogućeg rizika koji predstavlja za planetu Zemlju.

Dok će ES4 2011 gotovo sigurno proći pored naše planete na sigurnoj udaljenosti, sveštenik Pol Begli i izdao je oštro upozorenje o tome najavljujući kraj svijeta.
„Potvrđeno je, dolazeće vatrene loptice, apokaliptične, krenule su u našem pravcu“ , prorekao je samoproklamovani prorok na u nedavnom videu na svom veoma popularnom Jutub kanalu.

Begli navodi biblijske odlomke pomiješane sa naučnim dokazima kao “dokaz” da je planeta u smrtnoj opasnosti od dolaska „apokaliptične vatrene kugle“.

“O tome govorim već deceniju, jer smo, prema Bibliji, znali da dolazi – čak i bez naučnih dokaza” , objasnio je. “Čak i Stiven Hoking kaže da će se Zemlja izgubiti u vatri 2600. godine. Mislim da će to biti mnogo ranije jer to Biblija kaže u trećem poglavlju jevanđelja po Petru.”

Begli je tvrdio da će „više od 100 tona svemirske prašine i kamenja“ padati svaki dan u našu atmosferu u znak nadolazeće apokalipse. Ne iznenađuje da za ove tvrdnje ne postoji naučna osnova.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending