Pratite nas

Poznati

Nezaboravni kadrovi: SCENE SNEŽANE SAVIĆ ISPOD TUŠA ZAPALILE SU “JUGU”

Published

on

Popularna Snežana Savić danas gazi kroz sedum deceniju života. Nema kraj sebe, bar u papirima životnog saputnika. Nakon razvoda sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, nikada se više nije udavala. Tu samoću pripisuje sudbini, iako je mogla da bira sa kime će da dijeli život i krevet.

Iza nje su brojne uloge u TV serijama, filmovima, pozorištu, te bezbroj hitova narodne i starogradske muzike, romansi… U svemu je bila savršena, odisala je gracioznošću.

Kada bi trebalo birati njenu najbolju ulogu, zaista je to težak, gotovo mnerješiv zadatak. Ipak, uloga u filmu “Šta je s tobom, Nina?” koji je prikazan u Jugoslaviji 1984. Godine je posebna. Tada je ovaj film uzdrmao cijeli region. U njemu je Snežana pokazala svu raskoš i ljepotu ženskog tijela.

Podsjetimo, film govori o savremenoj djevojci koja je u potrazi za sopstvenim identitetom. Dvije ljubavi između kojih se koleba dovode je u sukob sa samom sobom, pa sve njene dileme, razmišljanja i traume dolaze do punog izražaja.

Ove scene Snežane Savić zapalile su čitav region. POGLEDAJTE:

VRUĆE SCENE SNEŽANE SAVIĆ

Posted by NajPortal.ba on Nedjelja, 21. juni 2020.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending