Pratite nas

Poznati

U tem Somboru: HALID BEŠLIĆ PJEVAO PRED 10.000 LJUDI ZA 10.000 EURA!

Published

on

Bez obzira na pojavu drugog vala koronavirusa, u Srbiji kao da su rekli “dosta”, bar kada je riječ o sportskim i muzičkim manifestacijama. Šampionsku titulu “Zvezde” u Beogradu je proslavilo desetak hiljada navijača, u Kragujevcu, na otvorenom prostoru historijskog “Kneževog arsenala” sa publikom se družio Zdravko Čolić, a u Somboru je spaktakl priredio Halid Bešlić.

Bešlić je održao koncert u okviru tradicionalne manifestacije koju organizira Turistička organizacija grada Sombora. Riječ je o 23. po redu “Somborskom kotliću”. Najveće hitove bosanske zvijezde horski je pjevalo desetak hiljada posjetilaca. Isto toliko hiljada eura je, nezvanićno saznajemo, kasirao Bešlić.

Bešlića je prije koncerta ugostila Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora i zahvalila se u ime svih građana na velikom muzičkom događaju.

Zanimljivo je da je ovo prvi veliki koncert jednog izvođača u regionu nakon pandemije koronavirusa.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending