Pratite nas

Poznati

Poznat ćeš me po markiranom satu: NA LIJEVOJ RUCI VUČIĆA I ĐUKANOVIĆA SU MILIONI EURA

Published

on

Jutuber Strahinja Đorić na svome kanalu je malo zabavio ručnim satovima koje nose predsjednci Srbije Aleksandar Vučić i Crne Gore Milo Đukanović. Ako je suditi po onome što on kaže, oni imaju milione eura na svojim lijevim rukama. Evo šta je sve kazao jedan od najboljih poznavalaca satova u regiji:

Đorić je dugo istraživao dvojicu predsjednika, te je došao do zaključka da prvi čovjek Srbije nosi sat vrijednosti između 130 i 500 eura, dok lider Crne Gore ima kolekciju vrijednu nekoliko miliona eura.

-Vučić nosi sat njemačke proizvodnje koji nije brend renomiranog proizvođača već se radi o brendu koji proizvodi automobile. Dobio ga je od prijatelja prilikom posjete Njemačkoj u kompaniji Volkswagen”, tvrdi Đorić.

Vučić je naime kazao da sat ne košta više od 130 eura, dok Đorić ističe da zasigurno košta više, otprilike do 500 eura s obzirom da je sat rađen u limitiranoj seriji i da se ne može pronaći u prodaji na internetu te ima nekoliko nesvakidašnjih funkcija.

Za razliku od Vučića njegov crnogorski kolega je pravi kolekcionar i veoma vodi računa o satovima koje nosi.

“U njegovoj kolekciji su satovi vrijedni nekoliko miliona eura. U posljednje vrijeme najčešće nosi Breguet retrogradni indikator, koji se pravi u platini. Mehanizam je mehanički, na kožnom kaišu”, kaže Đorić.
On ističe da se Đukanović fokusira na određene satove i tako pravi kolekciju.Ne kupuje satove jer su samo skupi!

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending