Pratite nas

Info

Mostarska crna hronika:MUŽ IZREŠETAO SUPRUGU, VOZAČ USMRTIO PJEŠAKA, DRVO RADNIKA “PARKOVA”

Published

on

Za nepuna 24 sata u Mostaru su stradale četiri osobe; dvije u saobraćajkama, a dvije u porodičnim sukobima.

Posebno je u gradu na obalama Neretve odjeknula šokantna vijest iz naselja Podgorani. Nakon svađe, 61 – goišnji M.Š. je ubio svoju dvije godine mlađu suprugu H.Š. Izrešetao je iz automatske puške, a nakon doga sebi presudio, izvršivši samoubistvo. Prema kazivanju komšija u pitanju je bila ljubomora.

Sudbiona je uplela svoje zle prste, pa je poslala u smrt 62-godišnjeg I.K., iposlenika mostarskih “Parkova”. Nesretni čovjek je poginuo na radmnom mjestu i to dvije godine prije odlaska penziju. Naime, prilikom sječe jednog stabla, te kupljenja granja na kamion, smrtno je stradao.

Nedugo nakon toga, na ulazu u naselje Zalik u težoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradala jedna muška osoba. Naime, autobus javnog gradskog poduzeća je na mjestu gdje ne postoji pješački prijelaz, iz za sada neutvrđenih razloga, oborio pješaka koji je u tom trenutku prelazio cestu. Pješak, koji je identificiran kao Goran Malkoč (1952.), je od zadobivenih povreda preminuo na mjestu nesreće. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending