Pratite nas

Info

Migrantska kriza: EZAN ODJEKUJE, A POLICIJA PENDREČI MIGRANTA (VIDEO)

Published

on

Izgleda da je i bosanska policija počela priomjenjivati “recepturu” iz susjedne Hrvatske. Po onoj narodnoj “da je batina izašla iz raja” počeli su ih udarati za najmanju sitnicu.
Nisu poznati razlozi za premlaćivanje ovog nigranta, kojeg kako se vidi na snimku brutalno udara nekoliko policijskih službenika. Jedan je posebno agresivan, izgleda dfa je žrtvbu dobro izmlatio, jer je nakon intervencije migrant ostao da leži.

U pozadini ovog policijskog degeneka čuje se ezan, vrijeme za muslimansku molitvu.

Pretpostavlja se da je migrant pokušao bježati preko livade (to se vidi na snimku) ali su ga policajci sustigli i napali.

Ostaje da se sazna da li su migranta uhvatili u nekoj nedozvoljenoj raboti (mnogi su skloni krađama, drogi, nasilju…) ili se sve dešavalo na granici USK-a i policije RS-a koji ovih dana, svaki na svoj način, vode rat preko migrantske krize. (Naj portal/Foto Instagram)

View this post on Instagram

Hvatanje migranata u BiH

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih) on

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending