Pratite nas

Info

Kad je uradila ovo svome djetetu, šta li bi tuđem: MAJKA B.J. MALOLJETNU KĆERKU PRODAVALA “KUPCIMA LJUBAVI”

Published

on

Kako je objavio Tanjug, uhapšena je 48- godišnja B.J. iz okoline Aleksinca. Tereti se za trgovinu ljudima jer je, kako se sumnja, dvije godine prisiljavala na prostituciju sada trinaestogodišnju kćerku,

Zbog istog krivičnog djela slobode su lišeni i S.S. (57), K.M. (26), N.Š. (46) i P.A. (40), koji su koristili seksualne usluge djevojčice, što im je majka naplaćivala.
Kako se saznaje, kada je djevojčica imala samo dvanaest godina majka je odlučila da je podvodi muškarcima za novac.

“B.J. je ‘klijente’ nalazila među svojim poznanicima i dovodila ih u kuću. Usluge je naplaćivala zavisno do procjene, od 1.000 do 3.000 dinara. Takođe, od kćerkinih mušterija je tražila da im kupuju hranu ili drva”, rekli su izvori upoznati sa slučajem.

Djevojčica je u jednom trenutku telefonom obavijestila policiju, pa su njena majka i muškarci koji su je iskorišćavali uhapšeni.
Oni su saslušani pred Višim javnim tužilaštvom, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je i majci i četvorici muškaraca odredio pritvor do 30 dana. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending