Pratite nas

Poznati

Kako Breninog sina Stefana Emeralda zezaju zbog imena: HAJDE, ESMERALDA, SMIRI SE!

Published

on

Odrasli momci, sinovi Lepe Brene iz braka sa Bobom Živojinovićem se odrasli momci. Formirane ličnosti, imaju svoje poslove i preokupacije. Obojica su rođena u Americi; Stefan u vrijeme rata u Jugoslaviji, a Viktor u mirnijim vremenima, ali je Brena željela da i njega na svijet donese u SAD-u. Otišla je “preko bare” samo zbog poroda i sinovog državljanstva.
Tamo su dobili dokumente, u kojima piše Stefan Emerald i Viktor Ernest.

“Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani, imamo to srednje ime”, rekao je Stefan jednom prilikom.

Dodao je i da ne voli da ga zovu Emerald jer su se čak i njegovi najbliži prijatelji šalili na račun njegovog imena.

“Prijatelji me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih nešto iznerviram kažu: ‘Ajde, Esmeralda, smiri se, opusti se.’ Mama mi je dala to ime i jednom sam je pitao: ‘Zašto si mi dala to ime?’, jer se poenkad osjećam zbunjeno..

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending