Pratite nas

Poznati

Probirljiva Dženifer Lopez: NE VOLI SVE ONO ŠTO VOLI NORMALAN SVIJET!

Published

on

Profesionalni kuhar Kelvin Fernandez koji godinama radi sa J.Lo otkrio je u jednom od nedavnih intervjua da pjevačica ima vrlo zdrave navike kada je ishrana u pitanju, ali da se na njenom meniju nikada neće naći odeđene namirnice i to one koje većina nas obožava da konzumira.

“Dženifer jednostavno nije fan određene hrane. Na primjer, ne voli lososa, te kada se pripermaju jela kojima je osnova morska, za nju se uvijek priprema neka druga vrsta ribe, s obzirom da osatatk porodice obožava lososa. Takođe, rijetko ćete imati priliku da je vidite kako jede voće, pogotovo ono bobičasto koje njena djeca recimo obožavaju. Prosto nema naviku da jede voće.

Međutim, ono što je obavezno kada je u pitanju njena ishrana, kao i ishrana njene porodice, jeste to da je frižider uvijek pun sa svježim namirnicama. Obavezno se moraju naći svježi sastojci od kojih se pravi takozvani zeleni sok, sa kojim pjevačica započinje dan – to su: špinat, krastavac i celer. Naviku konzumiranja zelenog soka ujutru posjeduje cijela porodica.

Na spisku obaveznih namirnica koje se nalaze u uvijek dobro snabdjevenom frižideru, nalaze se i neki obavezni proteini, to su jaja i slanina od ćuretine”, otkrio je Kelvin.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending