Pratite nas

Poznati

Đurologija: ZA KOGA JE ĐURO – ĐURO, A ZA KOGA ĐUĐI ILI BANE?

Published

on

Sarajevske gore list, danas nastanjen u Sloveniji, a jedan od najboljih glumaca u regionu i zasigurno, najveći komičar koji aktivno nastupa na našim prostorima, Branko Đurić Đuro, za svoj život kaže da je bio bogat i zanimljiv. Ali, misli “da je previše egocentrično razmišljati o svom životu kao o nečemu što bi moglo biti film”. Svačiji život može biti film, to možeš napraviti od nekoliko minuta nečijeg života, a kamoli od cijeloga života.

Kada su ga pitali na koje je projekat ponosan, kao iz topa je odgovorio – “Top lista nadrealista”.

– Top lista nadrealista je ipak kompleksnija stvar koja je izašla iz jednog pokreta. Mislim da je to bio humor ispred svog vremena, barem 30-ak godina ispred. Svakim danom se ostvari neka prognoza. Nostalgičan sam za takvom atmosferom – rekao je Đuro, koji ima nekoliko nadimaka – Bane, Đuđi i Đuro.

– Bane za rodbinu i stare komšije, Đuro je nešto što sam dobio usput, a Đuđi mi je najbliži. To sam dobio na snimanju ‘Doma za vješanje’ kod Emira Kusturice. Za prijatelje sam Đuđi, sam sebe tako zovem. Ulicom kad prolazim, kad neko zove Đuro, ne okrećem se na svaki poziv, a kad kažu Bane onda stanem jer znam da je sigurno neko ko me poznaje vrlo dobro i dugo. .

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending