Pratite nas

Info

Izmjerena rekordna temperatura: NESTALO STRUJE, TOPI SE ASFLAT

Published

on

Kako je objavio TANJUG, u američkom Nacionalnom parku Dolina smrti, koji se nalazi u Kaliforniji, izmjerena je najveća temperatura ikada na Zemlji, od čak 54.4 stepena Celzijusova. Tu temperaturu potvrdila je i američka meteorološka služba, prenio je BBC.

Prethodnih dana, a posebno proteklog vikenda, toplotni talas pogodio je američku zapadnu obalu, a visoke temperature doprinijele su i nestanku struje u pojedinim dijelovima, jer elektrane nisu ispravno funkcionisale.

Ranije, najveća temperatura bila je 54 stepena i ona je takođe izmjerena u Dolini smrti 2013. godine, a nakon što je odbačena temperatura od 56,6 stepeni jer se vjeruje da nije dobro izmjerena sa čitača temperature.

Kako se navodi, očekuje se da će temperature početi da opadaju od ponedeljka.Dodaje se da, pored nestanka struje, velike vrućine mogu da dovedu do topljenja asfalta, prinudnog spuštanja aviona i usijanja unutrašnjosti vozila, a mogu nepovoljno da utiču na poljoprivredna dobra. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending