Pratite nas

Poznati

Dino Suljić otkrio šta mu je rekao Zdravko Čolić: EVO NASLJEDNIKA…

Published

on

Bh. pjevač Dino Suljić, koji se takmičio u ovogodišnjoj sezoni Zvezda Granda, otkrio je šta mu je legendarni Zdravko Čolić poručio nakon posljednjeg nastupa.

On je tada izveo pjesme “Sredinom” Dine Merlina i “Merak mi je” Zdravka Čolića.

– Došla sam do mog dragog Dine, koji je svirao harmoniku u finalu. Kako je to bilo šmekerski i dobro – rekla je voditeljica emisije “Zvezde Granda – Specijal” Vesna Milanović, na čemu joj se Suljić zahvalio.

“Jesu li se čuli neki komentari od strane Čole apropo ove pjesme koju si otpjevao. Je li bilo – bravo, dobar je mali, svaka čast…?”, upitala je.

 

– Evo nasljednika, kaže. Konačno neko. Konačno neki vrijedan… – rekao je Suljić uz osmijeh.

U nedavnom intervjuu za ‘Naj portal’ Dino je priznao da se jedino plašio Marije.

– Iskreno Marije, jer nije dala glas do zadnjeg momenta, pa sam pomislio da neće da glasa. Kasnije mi je rekla da nema ni jednu zamjerku na moje pjevanje, što je fantastičan kompliment od jedne takve pjevačice. A, nedavno u jednom drugom šou programu gdje sam nastupio dobio sam pohvalu od Jelene Tomašević. Kada vam jedne takve dvije pjevačice kažu da nemaju zamjerke na tvoje pjevanje, onda je to nagrada do neba.

 

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending