Pratite nas

Poznati

Enes Begović godinu nakon smrti sina, stao pred kamere

Published

on

Enes Begović godinu nakon smrti sina, stao pred kamere

Prošlo je godinu od tragedije koja je zadesila porodicu bh. pjevača Enesa Begovića. Njegov sin Armin preminuo je 13. juna i iza sebe ostavio ogromnu prazninu u životima svih onih koji su ga poznavali.

Enes se od tog momenta povukao sa scene i nije se oglašavao u medijima. Njegova porodica, prijatelji, poznanici, ali i publika dijelili su bol s njim proteklih godinu dana.

Nedavno je stigla vijest o Enesovom povratku na scenu koja je obradovala sve one koji su se uželjeli njegovog neprikosnovenog vokala.

 

Nakon godinu dana, Enes će nastupiti u okviru manifestacije ”Dani dijaspore općine Travnik”. U svom prvom pojavljivanju nakon medijske pauze, stao je pred kamere Hayat televizije i pozvao sve na koncert 3. avgusta na stadionu Pirota.

-Bit će to nešto što do sada nije viđeno u Travniku. Bit će smjena dobre energije i muzike. Očekujem prepunu Pirotu i mislim da će taj događaj biti jedan od najposjećenijih na ovim danima kulture i sporta u Travniku – kazao je za Hayat.

 

 

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending