Pratite nas

Poznati

Naša najpoznatija violinistkinja Lejla Piljević objavila instrumentalu: Spot sniman na Pješčanim piramidama

Published

on

Lejla Piljević

Lejla Piljević posljednjih godina sviranjem violine oduševljava ljubitelje muzike u Bosni i Hercegovini, ali i širom regiona.

Ovaj instrument je neodvojiv dio njenog života i profesionalnog puta već tri decenije, a danas je publiku obradovala novom instrumentalnom kompozicijom simboličnog naziva “Lelony”.

Naša violinistkinja sama je autor muzike i aranžmana za ovu kompoziciju, za koju je spot režirao njen dugogodišnji saradnik Anis Mujanović.

– Ideja za ovu instrumentalnu kompoziciju je nastala spontano, neke dijelove sam zabilježila iz improvizacija koje izvodim na nastupima. Melodija je veselijeg karaktera i nadam se da će se svidjeti publici. Kroz kadrove u spotu možemo vidjeti ljepote naše zemlje.

– Pjesma je snimljena u studiju Nedima Imamovića, a izdavač je “Hayat Production”. Spot smo snimali na nekoliko lokacija. Neke od njih su Pješčane piramide u blizini Foče i Bjelašnica – kaže Lejla Piljević.

Lejlu domaća publika poznaje i kroz nastupe sa bendom NOBS, a sarađivala je i sa mnogim poznatim pjevačkim imenima.

Uradila je i fantastičnu obradu sevdalinke “Čudna jada od Mostara grada” u house verziji, a koja je oduševila slušaoce. Dio je odsvirala u promotivnom videu Bosne i Hercegovine koji je uradio bosanskohercegovački avanturist i putopisac Robert Dacešin.

 

 

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending