Pratite nas

Info

“Divlji zapad” u Jajcu: POGLEDAJTE OBRAČUN BALAVURDIJE KOD JAJAČKE FONTANE

Published

on

Sumornu bh. svakodnevnicu u kojoj se upotrebljava vatreno oružje, primjenjuju zakoni “divljeg zapoda”, vode obračuni na sred ulice, upotpunili su momci iz Jajca. Oni su “priredili spektakl”za društvene mreže, a haos u centru grada.

Da li je to trebala da padne mrtva glava, pa da policija reaguje restriktivnijim mjerama? Zar su novčane kazne najvažnije sredstzvo kažnjavanja nadobudnim, osionim, a možda nadrogiranim ili pijanim momcima? Gdje su pendreci? Gdje su strožije kazne?

Hiljadu pitanja bez odgovora! To u BiH traje godinama! Nemamo zakona, a i ono što imamo se ne poštuje!

U komentarima na društvenim mrežama, neko iz Jajca je napisao:
“Oni se obračunavaju, a policija sjedi u kafani”!

Nisu saopćeni identiteti vinovnika ove tuče, ali se pretpostavlja da je u jajce stigla “balavurdija iz Njemačke, Austrije, Holandije…pa misle da su glavne baje u gradiću na obalama Plive”.

Jedan od sugrađana, ogorčen ponašanjem učesnika tuče, ali I preblagom intervencijom policije, kaže:

“Sve to treba u kamenolom, pa da silu prosipaju na kamenu… (Naj portal)

Nemile scene u našem gradu zabilježene u noći sa petka na subotu!

Posted by JAJCE ONLINE on Nedjelja, 2. August 2020.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending