Pratite nas

Info

Bravo hrabra curo: OVO JE MIRNA KOJA JE SPASILA UTOPLJENIKA I NJEGOVU PROTEZU

Published

on

Bila je ponoć i izašla sam prošetati pse prije spavanja. Šetala sam iznad podvožnjaka i čula ženu kako viče pa ugledala auto i muškarca koji ne može izaći van. Pomisao da se čovjek utapa usred grada i da mu niko ne može pomoći bila mi je strašna, neshvatljiva.

Taj osjećaj bespomoćnosti mi je bio nezamisliv – ispričala je za 24sata Mirna Mrčela (29), koja je u olujnoj zagrebačkoj noći bez puno razmišljanja zaplivala ledenom bujicom u podvožnjaku.

“Bilo me strah, naravno, pomislila sam: “Ako mi se nešto dogodi, roditelji će mi poludjeti” – kaže nasmijano jer je sve sada iza nje. Ističe da je s utu bili još jedna žena koja je spremno pomagala te muškarac koji je pokušavao telefonom dobiti vatrogasce i spasioce.

“Niko se nije javljao ili je bilo zauzeto jer je grad bio pod vodom i svi su bili na terenu. Ondje su još bila dva muškarca koji su komentirali da se tu više ništa ne može da će se čovjek utopiti. Rekla sam da ja ne mogu stajati i to gledati. Zavezala sam pse stavila sam ključeve i mobitel na kantu za smeće, skinula duksu, tenisice i čarape i krenula. Voda je bila ledena no adrenalin je radio svoje – priča živopisno Mirna u detalje.

Taman što je doplivala do auta i pomogla čovjeku da tvori vrata, stigao je novi šok.

“Kopa on nešto po autu, a ja mu vičem: Pusti sada stvari, izlazi van, nemamo vremena. A on mi na to kaže da traži nogu. Presjeklo me. I dodaje mi protezu – priča nam Mirna.

Ubrzo su stigli vatrogasci i spasioci te je muškarac uz pomoć Mirne i njih danas sa svojom suprugom.

Jospip Šimić je zahvalan Mirni

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending