Pratite nas

Info

Navodno, duh ga nagovorio: ISKOPAO DJEVOJKIN GROB I ZAPALIO NJENO TIJELO

Published

on

Rus Jurij Golovin (30) uhapšen je jer iskopao sanduk sa tijelom bivše djevojke Olge Gileve, koja je umrla prije pet godina, a zatim zapalio njen leš.

Ruski mediji su objavili da se ovaj morbidni zločin dogodio u selu Menščikovo u centralnoj Rusiji, udaljenom oko 1.800 kilometara od Moskve.

Olga je imala 17 godina kada je 2012 izvršila samoubistvo. Ona se objesila poslije nervnog sloma koji je doživjela zbog raskida.

Golovin tvrdi da mu se od tada javljala u snovima. On je optužio njenog duha da ga je stalno proganjao i rekao da mora da spali njen leš kako bi noćne more prestale.

Na kraju je pukao i uz pomoć 23-godišnjaka čiji identitet nije saopšten uradio ono što je duh zahtijevao – iskopao je leš bivše djevojke i spalio ga.

Srećom, Golovin nije u potpunosti uspeo u svojoj nameri. Vatra je oštetila njen mrtvački sanduk, ali nije uspeo da ga spali. Da stvar bude još luđa, Golovin je snimljen kako spava u otkopanom grobu bivše devojke!

Prema ruskim zakonima, zbog skrnavljenja groba prijeti mu petogodišnja zatvorska kazna.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending