Pratite nas

Zanimljivosti

Švalerancija: KAKO PAMETNO I BEZBIJEDNO IMATI LJUBAVNICU?

Published

on

„Kada ste odlučili koja će vam cura biti žena, koja će roditi vašu djecu, koja će vas spremno dočekivati sa skuhanim ručkom, opranim i ispeglanim vešom, spremni ste da imate ljubavnicu…

Ali prije nego što ste se odlučili za brak, djecu i toplu skuhanu hranu, morate preduzeti slijedeće korake koji će vam osigurati buduće vanbračne izlete:

1. Upoznati sve njene prijatelje i saznati gdje žive, kuda se kreću i gdje rade (ovo će vam omogućiti lakše kretanje kroz ulice, kuće, zgrade, tržne centre i ostalo).
2. U toku upoznavanja sa budućom ženom, navesti je da pomisli da barem 2 puta nedjeljno imate pravo na odsustvo od kuće (sportske aktivnosti ili nešto drugo) u trajanju od 4 h.
3. Uvijek biti pažljiv prema budućoj ženi i majci vaše djece, jer nema ničeg ljepšeg kada se vratite iz švaleracije u toplo porodično gnezdo.
4. Usadite u sebe naviku da curi i budućoj ženi, s vremena na vrijeme, poklanjate sitne, ali značajne poklone (znaće da mislite na nju i da je volite, kao što je i red).
5. Djeca su vam prva briga i vodite računa da se igrate sa njima, da ste dobar i brižan otac bez obzira na to što imate ljubavnicu (vaša žena će biti zadovoljna vama i neće sumnjati u vas, jer brinete se oko porodice).
6. Iznenadite ženu nekim neočekivanim izlaskom ili putovanjem, a ona će vam zauzvrat uzvratiti nesebičnom pažnjom i ljubavlju (prethodno se dogovorite sa ljubavnicom o putovanju, šta, gdje, kako i zbog čega).
7. Uvijek birajte ljubavnicu koja je starija od vaše žene, a i od vas.
8. Uvijek birajte ljubavnicu koja je isto u sretnom braku kao i vi.
9. Uvijek birajte ljubavnicu koja ima dijete ili djecu.
10. Upozorenje – ne zaljubljuj se u ljubavnicu!

Mjere opreza
1. Ako žena ikada posumnja u vas, lažite.
2. Ako žena ima argumenta protiv vas (niste bili pažljivi), lažite kao pecaroš.
3. Ako vas je žena slučajno srela sa ljubavnicom u toku časova kada imate standardne vanbračne aktivnosti i ako vas napadne, ne ćutite, već lažite kao političar, što ubjedljivije, da i sami povjerujete da je laž istina s ciljem da ženi nametnete osjećaj krivice, a ne ona vama.
5. Ako ste u fazi mijenjanja ljubavnica, a željni ste seksa, platite za seks ženama kojima je to posao.
6. Ako već plaćate za seks, birajte samo mlađe cure.
7. Koristite kondom.
8. Održavajte redovne seksualne odnose sa ženom.
9. Upozorenje – ne zaljubljuj se u ljubavnicu.
I imajte na umu ovo: seks je seks al’ siguran suživot i topli porodični dom je svetinja i zato pamet u glavu i sretno.“ (Brajan Koen)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending