Pratite nas

Poznati

Nije glumica samo u TV serijama: ZVIJEZDA TURSKIH SAPUNICA MUŽA VARALA SA SVEKROM

Published

on

Da i privatni život zvijezda sapunica ponekad zaista podsjeća na scenarij kao iz serije, kazuje i slučaj turske glumice Gökçe Bahadır, zvijezde serije “Kad lišće pada”. Ona je u javnosti pričala kako nema sreće u ljubavi, ali nije otkrivala detalje svoga razvoda.

Bila je braku sa glumcem Alijom Sunalom, ali njena bračna sreća nije dugo trajala. Nekih sedam mjeseci!

Bukvalno je najurena iz Alijinog života, nakon što je suprug zatekao u krevetu sa svojim ocem, a glumicinim svekrom Kemalom Sunalom.

“Kemal je bio poznat kao veliki playboy, a njegovim čarima nije mogla odoljeti ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla spriječiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga”, otkrio je izvor blizak glumici.

Svoju romansu su čuvali u tajnosti kako ne bi došlo do raskola u porodici, a raskrinkao ih je upravo Ali koji je bio na putu dok se njegova draga zabavljala s njegovim ocem. Prema pisanju turskih medija glumac se vratio kući dva dana ranije želeći iznenaditi svoju suprugu, no ubrzo je on bio iznenađen.

Prvo nakon što je vidio očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je uslijedio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.(Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending