Pratite nas

Poznati

Srbijanski pjevač sve što zaradi u idućih mjesec dana donira žrtvama poplava u BiH

Published

on

Foto: Grand

Srbijanski pjevač sve što zaradi u idućih mjesec dana donira žrtvama poplava u BiH

Srbijanski pjevač Dejan Živić naveo je da će sav novac koji zaradi u narednih mjesec dana donirati unesrećenima u poplavama koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu.

– Ovo je najmanje što mogu da uradim. Nebitne su granice. Bosnu i narod koji tamo živi podjednako volim kao i svoj. Bilo ko da me angažuje iz Bosne, Crne Gore, Srbije i Hrvatske da zna – sve što zaradim ide za pomoć ljudima u Bosni –  rekao je za Grand.

Dodao je da se nije nimalo premišljao. Odmah je odlučio učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao žrtvama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

– Žao mi je što je narod u Bosni stradao, duboko saučešće porodicama. Narod u Bosni je dosta propatio u posljednjih nekoliko godina, tako da je ovo minimalno što mogu da učinim. Mogu da me kontaktiraju na društvenim mrežama i sve ćemo lako da se dogovorimo – kazao je.

Podsjećamo, novac ugroženima možete donirati i pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

Poznati

Senad Bašić: Moamer Kasumović je sve krio kao zmija noge

Published

on

Senad Bašić: Moamer Kasumović je sve krio kao zmija noge

Senad Bašić (62) vratio se iz Crne Gore, gdje je na tamošnjoj najstarijoj smotri sedme umjetnosti – 49. Festivalu Mojkovačka filmska jesen dobio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu za njegovu upečatljivu izvedbu lika Faruka u filmu „Bosanski lonac”, reditelja Pave Marinkovića.

Mada se ovaj veliki i omiljeni bosanskohercegovački glumac u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u medijima, a i tek se vratio iz Crne Gore, on je ekskluzivno za Raport govorio o nagradi koju je dobio u Crnoj Gori, glumačkim angažmanima, svom zdravlju, stanju u našoj zemlji te o slučaju „Moamer Kasumović”.

Ispovijest mladića kojeg je zlostavljao glumac Moamer Kasumović: BILO ME JE STID

Nadam se da ste sada dobro, imali ste nedavno zdravstvenih problema…

– Dobro je koliko se može biti dobro u mojim u godinama.

I u današnje vrijeme…

– Jeste i šta smo sve prošli.

Biste li komentirali slučaj “Moamer Kasumović” i sve što se dešavalo?

– To je jedan šok, zaista sve nas je iznenadio, sve kolege apsolutno. Mi apsolutno ničim nismo mogli uopšte povezati da on ima tu vrstu sklonosti.

On je to zaista krio kao zmija noge. Tako da kad smo čuli tu vijest svi smo bili prosto zanijemili.

OVDJE čitajte kompletan intervju.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending