Pratite nas

Poznati

Nastup u Banjoj Luci otkazao i Peđa Jovanović

Published

on

Nastup u Banjoj Luci otkazao i Peđa Jovanović

Jedan od onih koji je otkazao planirani koncert tokom vikenda u BiH je i Peđa Jovanović.

– Dragi prijatelji, izražavam najdublje saučešće porodicama stradalih u BiH. Zbog novonastale tragične situacije, otkazujem svoj nastup 5. oktobra u Banjoj Luci. Vidimo se u novom terminu 19.10 – napisao je Peđa Jovanović.

Podsjećamo, dijelove naše zemlje jučer su pogodile katastrofalne poplave koje su zahvatile Fojnicu, Kiseljak, Konjic, Visoko, Hadžiće, ali je najteže pogođena Jablanica. Vodena bujica uništila je naselja Donju Jablanicu i Buturović Polje.

 

Poznati

Marija Šerifović zbog poplava pomjerila koncert u Sarajevu: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

Published

on

Marija Šerifović zbog poplava pomjerila koncert u Sarajevu: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

Marija Šerifović je zbog poplava koje su pogodile našu državu pomjerila svoj koncert u Sarajevu za decembar.

– Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar pomjerim za 28. decembar. Razumijem sve vas koji ste kupili aviokartu ili rezervisali hotel. Ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pjesmu i radovanje će biti vremena – navela je.
Dodala je kako će svaka kupljena ulaznice za 12. oktobar važiti 28. decembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– A ja… Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, dat ću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se – objavila je.

Novac ugroženima se može donirati putem poziva na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i kroz direktne uplate na žiro račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 otvoren kod ASA Banka d.d. Sarajevo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending