Pratite nas

Izdvojeno

Kraj dvogodišnje šutnje: Kraljevska porodica se zvanično obratila Hariju i iznenadila svijet

Published

on

Kraj dvogodišnje šutnje: Kraljevska porodica se zvanično obratila Hariju i iznenadila svijet

Kraljevska porodica čestitala je vojvodi od Saseksa 40. rođendan, prekinuvši tako dvije godine javne šutnje u vezi sa Harijem.

U objavi na Iks profilu kraljevske porodice, jednostavno je pisalo: “Želimo vojvodi od Saseksa veoma srectan 40. rođendan”.

Poruka je takođe bila upotpunjena slikom nasmijanog Harija.

To je prvi put da je kraljevska porodica podijelila javnu poruku za Harija otkako mu je poželjela srectan rođendan 2021.

Zbog toga je svijet iznenađen. Poruku su kasnije podijelili princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt.

Vojvoda, koji živi u Kaliforniji nakon što se povukao iz kraljevske porodice, ima zategnute odnose sa ocem i trenutno je daleko od brata, princa od Velsa.

Kada je u februaru objavljena vijest o kraljevoj dijagnozi karcinoma, Hari je krenuo preko Atlantika da ga vidi, ali njegov sastanak sa ocem trajao je samo 45 minuta.

Izdvojeno

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Published

on

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Zdravko Čolić danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu i pjevač kojeg vole i poštuju sve generacije. Dokaz su uvijek pune arene i sale za koje se traži karta više.

Iako je decenijama na muzičkoj sceni, skandali ga nikada nisu pratili, a malo toga se zna i o njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Gotovo nikada ne možemo vidjeti njegove fotografije iz svakodnevnog života. No, na jednoj Facebook stranici objavljena slika iz 1962. godine, kada je Zdravko bio dijete.

Prepoznajete li čuveni bračni par: Napisali su ‘Ti si mi u krvi’, Čola im duguje mnogo

Imao je tada samo 11 godina. A svojevremeno je o svom djetinjstvu pričao da je bilo sretno i da ga pamti po lijepim trenucima.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending