Pratite nas

Izdvojeno

Nataša Bekvalac prekinula nastup pa poručila: “Vlasnici klubova i lokala me ne vole”

Published

on

Nataša Bekvalac na jednom od nastupa koje je imala nedavno, stopirala je muziku i održala kratak govor. Kako je i sama rekla, vlasnici klubova imaju problem kada ona nastupa, jer uglavnom na njene koncerte dolaze žene, koje ne mogu popiti onoliko koliko mogu muškarci.

– Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama – da rade, da budu vrijedne. Plaćaju svoja pića i račune, da moji nastupi uvijek budu puni žena koje imaju svoju lovu, jer ću ja pjevati uvijek pjesme samo za žene – poručila je pjevačica tokom koncerta, a publika je njenu izjavu usnimila i podijelila na društvene mreže.

@estrada.mussic 👏🏽👏🏽👏🏽 #natasabekvalac #budva #ponovo #montenegro🇲🇪 #srbija🇷🇸 #beograd #fypシ゚viral #goviral #bulgaria🇧🇬 #fyp ♬ original sound – estrada.musiic

Izdvojeno

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Published

on

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Zdravko Čolić danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu i pjevač kojeg vole i poštuju sve generacije. Dokaz su uvijek pune arene i sale za koje se traži karta više.

Iako je decenijama na muzičkoj sceni, skandali ga nikada nisu pratili, a malo toga se zna i o njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Gotovo nikada ne možemo vidjeti njegove fotografije iz svakodnevnog života. No, na jednoj Facebook stranici objavljena slika iz 1962. godine, kada je Zdravko bio dijete.

Prepoznajete li čuveni bračni par: Napisali su ‘Ti si mi u krvi’, Čola im duguje mnogo

Imao je tada samo 11 godina. A svojevremeno je o svom djetinjstvu pričao da je bilo sretno i da ga pamti po lijepim trenucima.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending