Pratite nas

Poznati

Lepa Brena kao specijalna gošća na koncertu Nikosa Vertisa

Published

on

Lepa Brena kao specijalna gošća na koncertu Nikosa Vertisa

Nakon što je danima držao publiku u neizvjesnosti, jedan od najpopularnijih grčkih pjevača, Nikos Vertis je konačno otkrio identitet specijalnog gosta na svom koncertu u Beogradu.

U pitanju je jedna od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Lepa Brena. Dugonoga „Jugoslovenka“ će se pridružiti Vertisu 4. septembra na beogradskom stadionu Tašmajdan. A fanovi su već unaprijed oduševljeni što će po prvi put vidjeti dva velika umjetnika na istoj bini.

Šarmantni Grk će po drugi put u karijeri zapjevati u srbijanskoj prijestolnici. Vraća se na isto mjesto gdje je prošle godine održao spektakularni koncert, kome je prisustvovalo više od 10 hiljada posjetilaca.

Publika će ponovo imati priliku da uživa u poznatim melodijama Vertisa, poput „An Eisai Ena Asteri“, „Thelo na me nioseis“ i drugim, koje broje milijarde pregleda na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

Na Tašmajdanu se očekuje izuzetno brojan ženski dio publike, koji obožava Nikosove hitove, kako u njegovom izvođenju, tako i u obradi regionalnih zvijezda, poput Saše Kovačevića i Ace Pejovića.

Tekst: Slavica Danilović (Naj portal)
Foto: Skymusic

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending