Pratite nas

Poznati

Kibi Lubenović u petak predstavlja spot za pjesmu “Sine”

Published

on

Kibi Lubenović poznato je ime među muzičarima u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, ali i Švicarskoj, gdje živi i radi već dvije decenije. A nakon duže pauze u petak će objaviti spot za pjesmu „Sine“.

Ovaj muzičar, pjevač, estradni menadžer iz Kotor Varoši još kao dječak počeo se družiti sa harmonikom, a potom i klavijaturama, koje i danas svira.

Kibi je godinama jedan od najpoznatijih i najpriznatijih estradnih menadžera u Švicarskoj i zbog organizacije koncerata zapostavio je pjevačku karijeru. Tekst za njegovu novu pjesmu “Sine” napisala je Biljana Vujović. Muziku i aranžman potpisuje njegov stalni saradnik i prijatelj Goran Ratković Rale.

Mastering je uradio Marko Vučković, a prateće vokale je pjevala Lejla Hot. Sve je snimljeno u studiju “Atelje Hit” u Beogradu. Spot je snimljen u Sarajevu, a za režiju je bio zadužen Dino Kadragić koji je u posljednje vrijeme radio videozapise za brojna poznata imena bh. estrade.

– Drago mi je da sam spot snimio na nekoliko lokacija u šeheru, među kojima su Bistrik i Čobanija. Premijera spota je zakazana za petak u 12 sati – kaže Kibi Lubenović.

 

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending