Pratite nas

Poznati

Ovo je nova Miss Srbije: Otac ima kriminalni dosije, a maćeha od nje starija samo 12 godina

Published

on

Ovo je nova Miss Srbije: Otac ima kriminalni dosije, a maćeha od nje starija samo 12 godina

Pobjednica izbora za Miss Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

25-godišnja ljepotica u Beču je završila Internacionalni turizam i hotelijerstvo i radi kao agent za nekretnine. A malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila misica.

U pitanju je 37-godišnja Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, jednog od rijetkih preživjelih aktera filma ‘Vidimo se u čitulji’.

Mirjana je studirala građevinu, a 2007. godine je predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Miss svijeta u Kini.

Samo tri godine kasnije, 2010. postala je dio srpske ‘Farme’. Nakon izlaska iz realityja upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Inače, Rutović ima kriminalni dosje jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu Rutović je osuđen na godinu i 10 mjeseci zatvora.

Međutim, ovo nije prva presuda.

U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge. A potom ga udarao čašama i bocama koje su bile na stolu po glavi.

Uprkos ‘lošem glasu’ na kojem je bio Rutović, Mirjana se odlučila udati za njega, a u martu 2012. godine dobili su sina Ognjena.

 

Poznati

Tri tužne godine bez Marine Tucaković: NEIZBRISIV TRAG U MUZIČKOJ HISTORIJI BALKANA

Published

on

Tri tužne godine bez Marine Tucaković

Prošle su tri godine otkako nas je napustila Marina Tucaković.

Bila je jedan od najvećih autora hitova s ovih prostora.

Rođena 1953. godine u Beogradu, Marina je ostavila neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji Balkana, stvarajući pjesme koje su obilježile živote mnogih generacija – napominju iz tabora Croatia Recordsa.

S više od 1.400 napisanih pjesama, kako se navodi u saopštenju, Marina je stvorila neke od najpoznatijih hitova, poput “Dodirni mi kolena”, “Jabuke i vino”, “Zora je”, “Što to bješe ljubav” i mnoge druge.

Zar je moguće da “Nedelju” nije pisala Marina: DŽEJEV PRIJATELJ IZNIO ŠOKANTNE TVRDNJE

– Njen talenat, strast i kreativnost lansirali su brojne muzičare u zvijezde. Dok je svojim riječima znala dotaći srca publike i prenijeti emocije na način na koji rijetko ko može. Njen dugogodišnji rad sa suprugom, poznatim kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem, stvorio je bezbroj nezaboravnih projekata. I albuma koji će zauvijek ostati u kolektivnom sjećanju – zaključak je saopštenja.

– Marina, zauvijek ćeš nam nedostajati. Tvoj doprinos muzičkoj sceni zauvijek će ostati neprocjenjiv – posljednja je poruka u Marininu čast.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending