Pratite nas

Poznati

Što je ne ubije, to je ojača: SELMI ‘NE MOŽE NIKO NIŠTA’

Published

on

Foto: Dario Matić

Što je ne ubije, to je ojača: SELMI ‘NE MOŽE NIKO NIŠTA’

Selma Bajrami bez sumnje je trenutno jedna od najpopularnija bh. pjevačica. Bez obzira na svakojake zabrane, ‘Žena sirena’ radi bez predaha.

Ona se ne žali, s obzirom da živi za pjesmu i publiku, koju, kvala Bogu, ima na svim kontinentima. Tražena je, mažena i pažena…

Njen nedavni nastup u Vinoteci Madeira u Tuzli napravila je lom.

Kažu kroz smijeh, izvršila popis stanovništa u svom gradu. Kako i ne bi, kada je karijeru upravo započela u ‘gradu soli’. No, ona ne staje na tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Već ovog vikenda očekuju je Sarajlije za bajramske praznike.

Selma će zapjevati u Hotelu Heco Plus 16. juna. Šta je sve pripremila, možemo samo da zamislimo. A kako reče jedne prilike njen kolega Kemal Hasić, samo ona ima takav kontakt s publikom.

To se ne uči, jednostavno se rodiš, dodaje, s takvim osjećajem, zato i jeste rođena za scenu.

A što je ne ubije, to je ojača…. pa nam je kroz smijeh zapjevala ‘ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole’….

A do nastupa u Sarajevu, s Vama dijelimo prekrasne snimke s nastupa u Tuzli. (Naj portal)

 

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending