Pratite nas

Poznati

Sarajlija Ervin Mujaković zvijezda “Velikog brata” za “Naj portal”: BIO SAM NEPOKRETAN, SKRASIO SAM SE U SLOVENIJI

Published

on

Sarajlija Ervin Mujaković zvijezda “Velikog brata” za “Naj portal”: BIO SAM NEPOKRETAN, SKRASIO SAM SE U SLOVENIJI

Ervina Mujakovića javnost je upoznala 2015. godine u regionalnom ‘Big Brotheru’ gdje bio prepoznatljiv po svojoj manekenskoj figuri, lijepom odgoju i pristojnim manirima.

Ostao upečatljiv

Sada je ovaj poznati sarajevski maneken za “Naj portal” istakao da li bi ponovo ušao u rijaliti, ali i kako gleda na sve što je iza njega.

Na naše pitanje da li bi uradio nešto drugačije za vrijeme svog boravka u kući Velikog brata, Ervin je istakao da bi promijenio neke odnose i ne bi davao drugima na značaju.

– Realano, sam sam iznio taj projekat od prvog do posljednjeg dana. Ostao sam tada upečatljivi, i dan danas sam najpoznatiji od svih njih – ističe Mujaković.

Kaže i to da mu je jedna od najtežih scena bila kada se nakon nekog vremena boravka u kući čuo sa svojom majkom.

Publika je Ervina mogla vidjeti u raznim muzičkim spotovima i prije samog ulaska u rijaliti. A on ističe da je navikao na popularnost.

Ostao prizeman

– Dobro se nosim sa popularnošću, ostao sam prizeman – kazao je Ervin.

Nakon Velikog brata, Ervin je ušao i u Zadrugu, a sada je otkrio da li je bilo još poziva.

– Dobijao sam pozove, i uvijek su stizali od produkcija i TV kuća. Imao sam još nekoliko ponuda da uđem. Jedna je bila u periodu korone, a ostale poslije ali nisam se odlučio za ulazak – osvrnuo se Mujaković.

Dodao je i to da je vrlo teško biti u rijalitiju, ali je važmo da se nauči nositi sa tim. Jer kako kaže, mnogi se pogube u tome i ne mogu da izdrže ni tri sedmice.

Iako je otišao iz Sarajeva i ne bavi se više toliko javnim poslom, medijima je uvijek zanimljiva tema.

– Proteklih godina sam puno bio zastupljen u medinima, davao sam intervjue, sada manje, ali nisam u potpunoj ilegali – ističe ovaj sarajevski maneken.

Život u Sloveniji

Kad je riječ o ljubavi, Ervin je pronašao svoju sreću sa bivšom Miss Slovenije, s kojom je veće četiri godine u vezi. Zajednički život su odlučili da grade u Sloveniji.

Za kraj je rekao da se vratio i treninzima, jer iza njega je težak period života, zbog povrede koju je preživio i zbog koje je bio nepokretan jedan vremenski period.

Eldar Abaz (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending