Pratite nas

Poznati

Sve pričaju da je kokuz: HALID MUSLIMOVIĆ ZA KUĆU U VOGOŠĆI TRAŽI POLA MILIONA MARAKA

Published

on

Popularni Halid Muslimović, iako decenijama slovi kao zvijezda koja najviše zarađuje (koncerti, tantijemi, hotel, diskografska kuća…) smatra se najvećim dužnikom. Uvijek ga neko optužuje da mu “duguje lovu”.

Oni koji ga poznaju tvrde da jeste sklon pozajmljivanju, ali I da redovno vrati novac. Doduše, sa zakašnjenjem. Kod gazda u inostranstvu se zadužuje, pa im onda odradi koncerte, bogatijim damama je u svoje vrijeme dugove vraćao drugim poslovima…

O Halidovoj kući u Vogošći malo se pričalo. Doduše, nakon završetka rata u BiH, Halid jeste sa Adelisom i djecom imao kuću sa okućnicom u Vogošći, te iznajmljene poslovne prostore u zgradi Druge gimnazije.

Istovremeno, na porodičnom imanju u Prijedoru je obnovio kuću, sagradio hotel, te se preselio u svoj rodni grad. Priča o kući u Vogošći je utihnula, a ona je zapravo bila pod hipotekom.

Sve su prilike da je Muslimović se uspio riješiti hipoteke, te je kuću preko posredničkih agencija počeo prodavati. Za nju traži pola miliona maraka. Međutim, zbog previsoke cijene, a kokuznih i nestabilnih vremena nema zainteresovanih kupaca. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending