Pratite nas

Poznati

Ovaj glumac se nalazio na Čkaljinoj crnoj listi: S NJIM NIJE ŽELIO U KADAR

Published

on

Miodrag Petrović Čkalja: RTB

Ovaj glumac se nalazio na Čkaljinoj crnoj listi

Malo je poznata činjenica da legendarni glumac Miodrag Petrović Čkalja nije želio da dijeli kadar sa mnogim kolegama.

Naime, jedan od njih je i Božidar Stošić, koji je u jednom intervjuu otkrio da u kultnoj seriji “Bolji život” nije igrao, jer njegov kolega Miodrag Petrović Čkalja nije htio da snima sa njim.

– U “Boljem životu” me nije bilo jer sam morao da imam direktne scene s Miodragom Petrovićem Čkaljom. On je imao kod sebe spisak od osam glumaca s kojima nije želio da radi. Na njemu je bilo i moje ime. Nisam želio da dođem na snimanje, a da me on izbaci. Znao sam da me to čeka – otkrio je poznati glumac znajući da je na Čkaljinoj crnoj listi.

Božidar Stošić

Božidar Stošić

Pokojni glumac, Božidar Stošić, svojim ulogama mnoge je zasmijavao. Osim što je ostavio veliki trag kako u televizijskim ostvarenjima, tako i na pozorišnoj sceni, za njega su mnogi pričali da je bio vedrog duha. A zašto je postojao animozitet između ove dvije glumačke legende, nije poznato.

Božidar Stošić preminuo je 13.12.2018. godine, u 82. godini, a do posljednjeg dana je krio od svih da je teško bolestan.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending