Pratite nas

Poznati

Znate li ko je pjevačica sa slike: DANAS JE JEDNA OD NAJVEĆIH FOLK LEGENDI

Published

on

Da li bi ikada, mogli naslutiti ko je ova pjevačica?

Šemsa Suljaković i izvjesni Marko gitarista.

Fotografija je napravljena 1971. godine u kafani “Kod Softe”, u to vrijeme jednoj od prestižnih ugostiteljskih objekata u sarajevskom naselju Nedžarići.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Semsa Suljakovic_Official (@suljakovic.semsa)

– Ja te stare slike, dobijem od svojih prijatelja, rodbine i fanova. Bukvalno, fotografije starijeg datuma nemam. Sve je u ratu “nestalo” – kazala nam je jedna od najvećih folk legendi današnjice, Šemsa Suljaković.  (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending