Pratite nas

Poznati

Goca otvorila dušu: HALO LJUDI, ČEMU TOLIKA PRIČA O MOM KRATKOM BRAKU SA IVANOM?

Published

on

Goca Tržan je poznata kao osoba koja pokazuje svoju iskrenost i otvorenost o ličnim temama, pružajući publici uvid u dijelove svog života o kojima rijetko govori javno. Njeni iskreni i bez dlake na jeziku odgovori su naišli na pozitivne reakcije kod publike, koja je prepoznala autentičnost u njenim riječima.

Ona je otvorila dušu i progovorila o svom braku sa Ivanom Marinkovićem, ističući da je ta tema prisutna kroz cijeli njen život, iako joj nije jasan razlog za to. Naglasila je da ne želi da sjenka prvog braka utiče na njen trenutni život i vezu sa sadašnjim suprugom. Istakla je da je u sadašnjem braku i vezi provela više vremena nego u prethodnom, te da ne želi da prošlost bude teret za sadašnjost.

„Mene ne prati sjenka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo prije 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nego što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem – rekla je Goca. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending