Pratite nas

Poznati

Obračuni: KAKO JE VESNA RIVAS IZMLATILA MIRU ŠKORIĆ?

Published

on

Oduvijek je bilo estradnih sukoba, u kojima su čak i pištolji radili. Ipak, najveći skandali su se dešavali zbog Mire Škorić, koju su u mladosti zvali „oštrokonđa“. Nije joj bio ravan ni jedan muškarac…

Ali, sve do jednom. A u Mirinom slučaju to se desilo devedesetih godina prošlog vijeka ispred beogradskog Mašinskog fakulteta. Tada je naletjela na Vesnu Rivas i skupo platila svoje prosipanje sile.

„Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta. On je još uvijek bio gdje je restoran Kolubara preko puta Mašinca. Bila je prisutna i Cakana. Ona me je tu montirala, ako ćemo da pričamo otvoreno.

Ona je nazvala Škorićku sa kojom sam ja tada bila u sukobu i rekla joj: „E, ptičica ti je upravo doputovala iz Crne Gore” – otkriva Vesna Tivas detalje tuče, pa nastavlja:

„Kada sam ušla u studio svi su bili u šoku. Bili su tu Husa Bit strit, Cakana, Reni Bugarče, Škorićka mnogi drugi. Ja sva vesela, pozdravljam se sa svima, kad, Škorićka progovara: „Jel to ona lajava pjevačica?!” Ja sam joj rekla da ne dam na sebe, a ona mi je tada prišla i rekla mi: „Šta ti ne daš na sebe, hoćeš sad da ti uništim tu lijepu facu, da ti izbijem zube… Rekla samo joj: „Hajde” i izašla napolje.

Mi izlazimo napolje, naiđe neki čovjek sa djetetom i ja kažem: „Pridrži mi kučiće”. Ona me je tad na kvarno uhvatila za šišku. Ja najviše mrzim te udarce iza leđa. Okrenula sam se i zviznula je u čelo, ona je pobijelila i odletjela.

U međuvremenu uskače Rale, neki Pera iz Australije, bilo je brdo ljudi. Uglavnom, ja sam mislila ubih ženu, jer imam tešku ruku. Kad dođe moja čivava, gleda u nju, a ona krenula štiklom da je udari, a ja opet na nju – priča Rivasova, dodajući kako je zatim Saša Popović „prepoznao spektakularnost te drame i ponudio joj da se obračunaju pred kamerama i u ringu”.

„Htio je da napravi koncert u Pioniru. Da bude par pjevača, ali nas dvije da se pošibamo i koja je jača da dobije nagradu od 100.000 eura – priča Vesna Rivas, te dodaje kako ponudu nije prihvatila. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending