Pratite nas

Poznati

Novinar zbunio Priju: ŠTA BI BILA DA NE PJEVA?

Published

on

Pjevačica Aleksandra Prijović oduševljava Zagrepčane, na svakom koncertu malo se isplače pa se neki pitaju da li je to njen reklamni trik.

Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali mediji iz regiona, jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pjevačica, aludirajući na to da nije završila ni srednju školu.

„Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pjevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pjevačica, kako bi zarađivala za hljeb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? – pitao je novinar.

„Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvijek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pjevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla – odgovorila mu je Prijovićeva.

Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? – dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

„Volim. Što da ne? Čovjek se snalazi kako zna i umije – rekla je kroz osmjeh Aleksandra i oduševila sve. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending