Pratite nas

Poznati

Olja Karleuša savjetuje kolegice: SVAKA PJEVAČICA TREBA DA NAĐE IMUĆNOG MUŠKARCA

Published

on

Pjevačica Olja Karleuša u jednom intervjuu pričala je o mlađim koleginicama, a kako je istakla, svaka pjevačica može da nađe muškarca koji je imućan.

Olja je istakla da joj uspjeh nije došao preko noći, a dotakla se i privatnog biznisa koji je pokrenula na Kopaoniku.

„Ja od pjevanja nisam živjela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino. Nisam nikakav direktor, moj suprug je direktor firme – objasnila je Olja koja posjeduje hotel u popularnom skijalištu i dodala da ne voli da čuje da se bogato udala.

„Moj suprug i ja smo se upoznali ja sam imala 23 godine, a on 26. I sad kad čujem ‘Uspješan suprug’…Kada smo se nas dvoje upoznali, ne mogu da kažem ko je bio uspješniji, oboje smo bili mladi i uspješni. Za 20 godina našeg života i braka, naravno da smo napredovali. Stvarali smo oboje, a u stvari napredovala je naša kuća – istakla je Karleuša, dodajući da su pjevačice danas u nezavidnoj situaciji.

„Svaka pjevačica može da nađe sebi muškarca koji je imućan, ali u današnje vrijeme sve više muškaraca traži pjevačice koje su imućne kako bi njihov život bio komforniji i lagodniji. I odmah su menadžeri, odmah gledaju na koji način će olakšati svoj život i medijski da se propagiraju – izjavila je Olja koja smatra da pjevačice koje su imale sreću da nađu dobrog partnera treba da se bore da sačuvaju brak. (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending