Pratite nas

Astrologija

Mjesečni horoskop za decembar 2023: ŠTA VAS OČEKUJE U POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU?

Published

on

Sezona Strijelca u kojoj ćemo se nalaziti u decembru donijeće puno vedrine, avanturističkog duga i pozitivne energije, a naročito za Lavove, Ovnove i Strijelce. Venera 4. decembra ulazi u Škorpiju gdje donosi pojačanu strast, ljubomoru ali i karmičke veze. Retrogradni Merkur kreće 13. decembra, što znači da ćemo u Novu 2024. godinu ući pod njegovim uticajem, tako da druga polovina decembra nije dobra za realizaciju pregovora.

VAGA
Posao – Sezona Strijelca donosi vam puno sreće, prije svega u pregovorima u prvoj polovini decembra. Venera 4. decembra ulazi u Škorpiju, tako da će vam finansije biti prioritet. Gledaćete kako što pametnije da uštedite novac ili ga uložite. Kada Merkur krene nazad 13. decembra, mnogi planovi će početi da se prolongiraju, tako da ne treba da se nadate nekom velikom uspjehu u drugom dijelu decembra. Sve što treba da završavate na poslu, poželjno je da uradite u prvoj polovini decembra kada su vam planete više naklonjene. Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, planovi mogu lako da se promijene u drugom dijelu mjeseca.
Ljubav – Mars u Strijelcu donosi vam pojačanu komunikaciju i flert. Bićete strastveni i pojačano ljubomorni u prvom dijelu mjeseca. Strijelci će vam biti privlačni, ali i Škorpije. Nije loš period da u prvom dijelu mjeseca otputujete na kraće putovanje sa osobom koja vam se dopada. Ukoliko ste slobodni, u vašoj okolni nalazi se osoba koja vam je privlačna. To može da bude komšiluk ili neposredno okruženje.
Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA
Posao – Mars u Strijelcu u drugom polju donosi vam borbu za novac i vaš glavni fokus će biti usmjeren ka finansijama. Venera u vašem znaku od 4. decembra donosi vam harizmu, tako da ćete na osnovu ličnog šarma moći da ostvarite mnoge ciljeve. Retrogradni Merkur u trećem polju od 13. decembra donosi vam probleme u komunikaciji i lažna obećanja. Veoma je važno da dva puta ramislite prije nego što potpišete neki važan dokument u drugom dijelu decembra.
Ljubav – Venera ulazi u vaš znak 4. decembra, pa vam donosi pojačanu strast i bićete magnetično privlačni za ljude koje budete sretali. Zbog toga ćete lako zavesti svakoga ko vam se bude dopadao. Venera u vašem znaku može da vam donese fatalnu privlačnost i strastvenu romansu koju ste dugo čekali. Decembar će vas iznenaditi kada je ljubav u pitanju jer ćete biti emotivno otvoreniji za nova poznanstva.
Zdravlje – Dobro.

STRIJELAC
Posao – Sezona vašeg znaka donosi vam brojne prilike u prvom dijelu decembra. Imate šanse da promovišete sebe na pozitivan način kroz posao. Venera ulazi u Škorpiju 4. decembra, tako da treba da znate da na poslu ništa nije sasvim onako kako djeluje da jeste. Imaćete podršku nekih osoba koje vam to otvoreno nikada neće pokazati. Veliki ciljevi u karijeri moraće da sačekaju januar 2024. godine jer će Merkur krenuti retrogradno da usporava taj proces. Mars u vašm znaku daje vam dovoljno energije da prevaziđete sve prepreke na radnom mjestu.
Ljubav – Venera u polju tajni donosi vam tajnu simapatiju ili nekoga ko nema otvorene namjere prema vama. To je neko kome se mnogo dopadate, ali vam to još uvijek nije pokazao. Merkur kreće retrogradno 13. decembra, pa vam donosi povratak stare ljubavi i pozive iz prošlosti. Neko do koga vam je bilo mnogo stalo u prošlosti poželjeće da se vrati u vaš život. Tokom retrogradnog Merkura ne treba praviti takve poteze jer će se najkasnije u januaru ispostaviti kao pogrešni.
Zdravlje – Osetljivo.

JARAC
Posao – Iskoristite period do 13. decembra da realizujete poslovne planove, jer kada Merkur krene retrogradno na poslu ništa neće biti izvjesno. Pokušavaćete uzaludno da ispoštujete rokove na radnom mjestu u drugom dijelu decembra i nećete razumjeti zašto su kolege sluđene. Kada počne sezona vašeg znaka 22. decembra, sve će dobiti potpuno drugačiju perspektivu, tako da ćete uspjeti lako da prevazilazite prepreke. Ukoliko planirate da mijenjate posao, tek iza Nove godine treba da razmišljate o tome. Bićete u prilici da umjesto drugiih bolje organizujete posao, jer ćete se pokazati kao dominantna figura na radnom mjestu.
Ljubav – Venera u Škorpiji od 4. decembra donosi vam pretvaranje prijateljstva u ljubav. Neko koga ste posmatrali kao prijatelja pokazaće vam svoja osjećanja, tako da će vam Škorpije, Bikovi i Vage biti veoma privlačni. U drugom dijelu decembra ćete biti u odličnoj fazi za ostvarivanje novih kontakata. A pred sam kraj godine imaćete i tajnu simpatiju.
Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA
Posao – Prva polovina decembra je odlična za ostvarivanje poslovnih očekivanja. Imaćete snažnu podršku uticajnih prijatelja kada je posao u pitanju, a moguća je i saradnja sa inostranstvom. Nije isključeno da preko prijatelja možete da dobijete poslovnu ponudu o kojoj ste maštali. Drugi dio decembra donosi vam više dešavanja iza “zatvorenih vrata”, tako da nije loše da budete oprezni sa poklanjanjem povjerenja. Retrogradan Merkur spriječiće vas od sredine decembra da budete kreativni koliko biste željeli jer će malo da zakomplikuje stvari.
Ljubav – Venera ulazi u Škorpiju i donosi vam flert na radnom mjestu. To je osoba koja je uticajna, ali i potpuno drugačija od vas. Sunce u Strijelcu donosi vam miješanje ljubavi i prijateljstva, tako da možete lako da započnete romansu sa nekim ko vam je bio prijatelj. U mnogo ste boljem periodu za ostvarivanje emotivnih odnosa nego u novembru mjesecu.
Zdravlje – Poboljšanje.

RIBE
Posao – Sezona Strijelca donosi vam stresan početak mjeseca, pritisak ali i potrebu da mijenjate radno mjesto ili čak i profesiju. Rasprave, haotično stanje i osjećaj dezorganizacije su nešto sa čim ćete se suočavati u prvoj polovini decembra. Kada Merkur krene retrogradno 13. decembra vaše poslovno partnertvo će biti na testu. Ukoliko planirate da mijenjate firmu, znajte da to treba da radite od januara.
Ljubav – Merkur ide unazad od 13. decembra, pa treba da očekujete povratak stare ljubavi. Pozivi iz prošlosti će biti propratna manifestacija ovog retrogradnog Merkura, a sigurno je da ćete u drugom dijelu mjeseca teško ostvarivati bilo kakve emotivne odnose. Bitno je da ne ostanete zaroboljeni u prošlosti, jer ćete pod uticajem retrogradnog Merkura poželjeti da date šansu nekome ko vas je iznevjerio u prethodnih godina.
Zdravlje – Slabije. (Naj portal)

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR 2024: Ovnu nesporazumi, Škorpiji gubitak, Vodolija na mukama

Published

on

Pročitajte astro prognozu za petak, 20. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Moguće je da nemate dobru komunikaciju sa saradnicima i da iz tog razloga često dolazi do raznih nesporazuma među vama.
LJUBAV: Očekuje vas dan koji može da bude jako povoljan i koji vam donosi spajanje sa novom osobom.
ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva.

BIK
POSAO: Moguće je da u ćete imati neke manje poteškoće pri sklapanju novih poslovnih dogovora.
LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da ima neke sumnje u odnosu prema vama. Ljubomora mijenja vašu vezu.
ZDRAVLJE: Mogući su manji srčani problemi.

BLIZANCI
POSAO: Vrijeme je da se posvetite tome da ispravite greške koje ste na ovom polju pravili u prethodnom periodu.
LJUBAV: Niste sigurni na koji način da se postavljate u odnosu sa voljenom osobom i iz tog razloga ste nezadovoljni.
ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas.

RAK
POSAO: Mogli bi da vam iskrsnu neki novi problemi kada je u pitanju posao. Slijedi vam faza koja može da vam donese manje preokrete.
LJUBAV: Želite da osvojite osobu prema kojoj imate jaka osjećanja već duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

LAV
POSAO: Pred vama je period koji vam donosi poslovne promjene koje mogu da budu veoma važne za vas.
LJUBAV: Imaćete novo poznanstvo koje će vas voditi do početka ozbiljne i dugotrajne veze.
ZDRAVLJE: Osjećate se sasvim dobro.

DJEVICA
POSAO: Možete da očekujete poboljšanje kada je u pitanju vaš posao. Dosta toga vas na ovom planu sada koči.
LJUBAV: Stabilna ljubavna situacija koju imate može da vam donese osjećaj mira, zadovoljstva i ispunjenosti.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

VAGA
POSAO: Danas nemojte da donosite odluke koje bi mogle da ugroze vaš posao. Nije vrijeme za veće rizike na ovom planu.
LJUBAV: Važno vam je da postepeno radite na novim poslovnim odlukama koje vam mogu biti od velikog značaja.
ZDRAVLJE: Moguća je pospanost i umor.

ŠKORPIJA
POSAO: Pred vama je period koji vam donosi manji gubitak na polju posla. Čuvajte svoj novac i izbegavajte rizične situacije.
LJUBAV: Možete da se nadate prilici da ostvarite novo poznanstvo. Vaš stav prema suprotnom polu donekle treba da se mijenja.
ZDRAVLJE: Imate dobru intuiciju.

STRIJELAC
POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom polju mijenjate situaciju koja vam ne odgovara. Uzmite kontrolu u svoje ruke!
LJUBAV: Zadovoljni ste vezom sa osobom do koje vam je stalo i možete da očekujete da će sve ići po planu.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

JARAC
POSAO: Vaša posvećenost poslu može da dovede do toga da vam se otvori neka nova prilika za napredovanje u budućnosti.
LJUBAV: Otvoreno pokazujete osjećanja prema osobi koja vam se dopada. Očekuje vas početak nove veze.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas period koji može da vam donese važna rješenja po pitanju papirologije i administracije.
LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno porazgovarate o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete dobar dan za posao. Ako ste u potrazi za nekim honorarnim poslom imaćete sreće.
LJUBAV: Spremni ste da se upustite u vezu koja bi na duže staze mogla da vam bude veoma značajna.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro. (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending